FAQ

FAQ

1. MOET IK EEN ACCOUNT HEBBEN OM TE BESTELLEN?
Nee, u kunt ook als gast een bestelling plaatsen. Maar er zijn enkele voordelen als u een account bij ons heeft:

Snel betaalproces
Bekijk eenvoudig uw bestelstatus en bestelgeschiedenis
Ontvang updates over onze nieuwe releases en speciale promoties


2. WELKE BETAALMETHODEN ACCEPTEER U?
Wij accepteren alle gangbare creditcards (VISA, Mastercard, Discover, AMEX) en PayPal-betalingen.3. HOE VEILIG IS MIJN ONLINE BESTELLING?
Wanneer u online koopt met uw creditcard, worden al uw gegevens ingevoerd op een SSL-beveiligde webpagina. Uw gegevens worden vervolgens SSL-gecodeerd en rechtstreeks naar het netwerk van onze creditcardaanbieder verzonden, waar uw kaart en transactie worden geautoriseerd en goedgekeurd. Uw creditcardgegevens worden niet op onze servers opgeslagen.4. ZIJN ER WISSELKOERSEN?
Al onze transacties zijn gebaseerd in Amerikaanse dollars. Als uw creditcard in een andere valuta is gebaseerd, wordt het totaal van uw bestelling berekend in overeenstemming met de dagelijkse wisselkoers van de datum waarop uw kaartuitgever de transactie verwerkt.5. HOE KAN IK MIJN VERZENDADRES INSTELLEN?
Omdat onze website en service op het Engels zijn gebaseerd, moet alle informatie die u hebt ingevoerd de Engelse invoermethode zijn, inclusief interpunctie. Als bepaalde letters op uw adres niet-Engelse letters bevatten, wordt u geadviseerd in plaats daarvan soortgelijke Engelse letters te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld de letter "?" naar "c".6. KAN IK MIJN VERZENDADRES WIJZIGEN NA HET PLAATSEN VAN EEN BESTELLING?
Houd er rekening mee dat uw verzendadres niet kan worden gewijzigd nadat de bestelling is verwerkt of verzonden. Gelieve uw verzendadres bij te werken naar uw woonadres in plaats van naar uw vakantieadres, aangezien we niet weten hoe lang de douaneafdeling van de bestemming het pakket in de wacht zal houden.7.HOE LANG DUURT DE VERZENDING EN HOE KAN IK MIJN PAKKET VOLGEN?
De levertijd is gebaseerd op de verzendoptie die u heeft gekozen. Zodra de bestelling is verzonden, sturen we u per e-mail uw trackingnummer en trackingwebsite. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door de douane in uw land.8. WAT MOET IK DOEN ALS IK ITEMS IN MIJN BESTELLING ONTBREKEN?
Als er nog steeds iets ontbreekt, neem dan onmiddellijk contact met ons op via support@bethbrittany.com
ALS U NOG VRAGEN HEBT, NEEM DAN DIRECT CONTACT MET ONS OP VIA E-MAIL  support@bethbrittany.com